Μαθήματα

Στη Σχολή λειτουργούν τμήματα για μαθητές ηλικίας 2,5 χρονών και πάνω. Τμήματα παιδικά, εφηβικά και ενηλίκων. Τα τμήματα χωρίζονται με βάση την ηλικία και το επίπεδο των μαθητών. Στο πρόγραμμα της σχολής περιλαμβάνονται τμήματα κλασικού και μοντέρνου χορού που οδηγούν σε εξετάσεις και διπλώματα (R.A.D. & I.S.T.D.), γυμναστικά προγράμματα για τους ενήλικες καθώς και Εκπαιδεύεις - Σεμινάρια Ενηλίκων.

Παρακάτω μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για τα τμήματα που υπάρχουν στη σχολή μας και να επιλέξετε το μάθημα που σας ταιριάζει.

Όλα τα μαθήματα διδάσκονται από καθηγητές άρτια εκπαιδευμένους. Η ομάδα μας ξεχωρίζει για την όρεξη και τη δημιουργικότητά της.

Μουσικοκινητική - Ρυθμική Αγωγή
Μουσικοκινητική - Ρυθμική Αγωγή

Τα παιδιά να απελευθερώσουν την κίνηση και τη σωματική έκφρασή τους με τη βοήθεια του χορού, του ρυθμού και της μουσικής.

Περισσότερα
Κλασικό Μπαλέτο - Συστήματα: Vaganova | R.A.D. | I.S.T.D.
Κλασικό Μπαλέτο - Συστήματα: Vaganova | R.A.D. | I.S.T.D.

Η Σχολή μας ασχολείται με τα δύο βασικά συστήματα του κλασικού μπαλέτου και ακολουθεί την ύλη του ΥΠ.ΠΟ και της Βασιλικής Ακαδημίας του Λονδίου.. Ρωσικό Σύστημα Vaganova Αγγλικό Σύστημα R.A.D.

Περισσότερα
Σύγχρονος Χορός
Σύγχρονος Χορός

Ο σύγχρονος χορός προέκυψε ως μία μορφή «επανάστασης» ενάντια στις αυστηρές αρχές του μπαλέτου. Επικεντρώνεται στην προσωπική ερμηνεία του χορευτή και όχι σε βήματα με συγκεκριμένη δομή όπως συμβαίνει στο μπαλέτο. Η Σχολή ασχολείται κυρίως με το σύστημα Limon και Release.

Περισσότερα
Modern Theater Dance - I.S.T.D.
Modern Theater Dance - I.S.T.D.

Το ISTD είναι σήμερα ένας διεθνής οργανισμός για την διδασκαλία του χορού αλλά και εξετάσεων Πιστοποίησης Επιπέδων και ασχολείται με πολλά ήδη χορού από τον κλασικό έως τη disco.

Περισσότερα
Μοντέρνος Χορός - Funky Jazz
Μοντέρνος Χορός - Funky Jazz

Περιλαμβάνει το hip-hop, το rn'b, το funky, τη jazz, το commercial και άλλα χορευτικά είδη. Υπάρχει συγκεκριμένη δομή στο μάθημα με κύριο σκοπό την εκγύμναση, την εκτόνωση και φυσικά την εκμάθηση καινούριων χορευτικών βημάτων μέσα από μικρούς συνδυασμούς και χορογραφίες.

Περισσότερα
Θεατρικό Παιχνίδι-Κινητικός Αυτοσχεδιασμός
Θεατρικό Παιχνίδι-Κινητικός Αυτοσχεδιασμός

Στόχος μας είναι τα παιδιά να βιώσουν το θεατρικό παιχνίδι σαν δραστηριότητα χαράς, γνώσης, επικοινωνίας, κοινωνικοποίησης, ομαδοποίησης και ανάπτυξης.

Περισσότερα
Aerial Yoga & Dance Kids
Aerial Yoga & Dance Kids

Η παιδική Aerial Yoga είναι ένα σύστημα εκγύμνασης ειδικά σχεδιασμένο και προσαρμοσμένο στις ανάγκες των παιδιών, το οποίο συνδυάζει την παιδική γιόγκα, την partner/acro yoga και την τέχνη του χορού. Συνδυάζοντας τα οφέλη όλων αυτών και τη δυναμική της ατελείωτης ενέργειας των παιδιών, το εναέριο ταξίδι ξεκινά, σε ένα πλήρως ασφαλές περιβάλλον.

Περισσότερα
Bungee Kids
Bungee Kids

Το Bungee KIDS είναι ένας νέος και διασκεδαστικός τρόπος να κινηθούν και να γυμναστούν τα παιδιά. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών. Τα παιδιά θα δοκιμαστούν σε νέες δεξιότητες, θα διασκεδάσουν και μέσα από το παιχνίδι θα δυναμώσουν το σώμα τους και θα αποκτήσουν έλεγχο κινήσεων.

Περισσότερα
Εργαστήρι Θεάτρου & Φιλαναγνωσίας
Εργαστήρι Θεάτρου & Φιλαναγνωσίας

Για κάθε παραμύθι δημουργούμε και τα ανάλογα ερεθίσματα: μουσική, χορός, εικαστικά, κατασκευές, θεατρικό παιχνίδι, προβολές, δημιουργική γραφή κ.α. Μέλημά μας είναι η πνευματική, συναισθηματική και κοινωνική καλλιέργεια του παιδιού. Η ευαισθητοποίηση του μέσα από τις τέχνες και η ευκαιρία να τις προσεγγίσει, να τις γευτεί και να γίνει δημιουργός τους αναπτύσσοντας τις εκφραστικές του ικανότητες αβίαστα και ελεύθερα.

Περισσότερα
Pilates Mat & Props
Pilates Mat & Props

Μια μέθοδος ασκήσεων με σκοπό να βελτιώσει την δύναμη, την ελαστικότητα και την γενική υγεία του σώματος. Διορθώνει ανισορροπίες και διευκολύνει την κίνηση ενός οποιουδήποτε ανθρώπου που θέλει να βελτιώσει το σώμα και την ψυχολογία του. Το πραγματικό ταλέντο και η εμπειρία του δασκάλου είναι απαραίτητα για επιτευχθεί ο στόχος. Τα μαθήματα είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες του ασκούμενου και είναι σχεδιασμένα για να βελτιώσουν εντυπωσιακά τον τρόπο που κινείται, δείχνει και αισθάνεται.

Περισσότερα
Yoga Hatha - Sotai
Yoga Hatha - Sotai

H yoga είναι μια μέθοδος που αντιμετωπίζει ολιστικά το Σώμα, την Ψυχή και το Πνεύμα. Επικεντρώνεται στην προληπτική υγεία καθώς και στην ρύθμισή της, με στόχο την σωματική υγεία, τη νοητική και τη συναισθηματική χαλάρωση και ευεξία.

Περισσότερα
Aerial Yoga - Hoop - Silks
Aerial Yoga - Hoop - Silks

H aerial yoga είναι ένας νέος τρόπος άσκησης που γίνετε με τη χρήση ειδικής αιώρας προσφέρει διασκέδαση , εκγύμναση και χαλάρωση τόσο του σώματος όσο και του μυαλού . Συνδυάζει ασκήσεις fitness, cardio , acrobatics , pilates , yoga , και επίσης χρησιμοποιείται στο thai massage.

Περισσότερα
Barre a Terre-Μπαλέτο Ενηλίκων Αρχαρίων
Barre a Terre-Μπαλέτο Ενηλίκων Αρχαρίων

Το barre a terre απευθύνεται σε παιδιά, εφήβους, ενήλικες, ακόμα και σε άτομα που δεν έχουν γυμναστεί ποτέ, αφού ο κίνδυνος τραυματισμού είναι ανύπαρκτος. Δίνεται ο απαραίτητος χρόνος στον ασκούμενο να συνειδητοποιήσει τη σωστή λειτουργία των μυών. Έτσι καταγράφονται στη μνήμη πληροφορίες που βοηθούν το σώμα στην καθημερινότητά του. Οι ασκήσεις είναι ταυτόχρονα δυναμικές, εκφραστικές, χορευτικές αλλά και απλές.

Περισσότερα
GYROTONIC® - GYROKINESIS®
GYROTONIC® - GYROKINESIS®

Το GYROTONIC-GYROKINESIS EXPANSION SYSTEM® είναι μια μοναδική, ολιστική προσέγγιση της κίνησης. Μερικά από τα οφέλη του συστήματος είναι μια πιο υγιής και εύκαμπτη σπονδυλική στήλη, αυξημένο εύρος κίνησης, μεγαλύτερη σταθερότητα στις αρθρώσεις, βελτιωμένη ευκινησία και αθλητική απόδοση και βαθιά εσωτερική δύναμη.

Περισσότερα
Bungee Fitness & Dancing
Bungee Fitness & Dancing

Το Bungee Fitness είναι μια διασκεδαστική εναλλακτική άσκηση σε σύγκριση με τα κλασικά προγράμματα γυμναστικής. Είναι μια ΤΕΛΕΙΑ προσθήκη στο πρόγραμμά σας. Το Bungee Fitness & Dance συνδυάζει την γυμναστική, το χορό και την αερόβια άσκηση υψηλής έντασης με έναν πρωτότυπο και διασκεδαστικό τρόπο. Μυϊκή ενδυνάμωση, ελευθερία στην κίνηση, διάταση των μυών, αερόβια άσκηση υψηλής έντασης, είναι μερικά από τα οφέλη του Bungee.

Περισσότερα
T.R.X.
T.R.X.

Το T.R.X. (Total Resistance Exercise) είναι ένας δημοφιλής τρόπος εκγύμνασης που υπόσχεται πολλά όσον αφορά στη σωματική υγεία και εικόνα του ασκούμενου. Προάγει την ανάπτυξη της ισορροπίας και της ευλυγισίας και βελτιώνει τη σταθερότητα και τη δύναμη του μυϊκού συστήματος, καθώς και την καρδιακή και πνευμονική αντοχή (μέσω της εναλλαγής ταχύτητας των ασκήσεων).

Περισσότερα
Χορευτική Γυμναστική - ZUMBA
Χορευτική Γυμναστική - ZUMBA

Η Ζumba είναι το μοναδικό πρόγραμμα χορού-γυμναστικής που συνδυάζει λάτιν μοτίβα από την samba, salsa, cha cha, mambo, merengue με δυναμικές κινήσεις από το σύγχρονο hip-hop με τους ανατολικούς ρυθμούς του belly dance και του newly entered bollywood dance!

Περισσότερα
Lindy Hop (Swing)
Lindy Hop (Swing)

To Lindy Hop είναι ο χορός στη Swing μουσική. Swing μουσική είναι υποκατηγορία της Jazz μουσικής. Στη σχολή δουλεύουμε με ζευγάρια ή με σόλο χορογραφίες. Είναι ο πιο διασκεδαστικός τρόπος και ο πιο ευχάριστος για να τελειώσουμε την εβδομάδα μας!!!! Ελάτε να χορέψουμε...

Περισσότερα
Θεατρικό Εργαστήρι
Θεατρικό Εργαστήρι

Προσπαθώντας να είμαστε δημιουργικοί και παρόντες στις ανάγκες των συνανθρώπων μας, δημιουργούμε Θεατρικό εργαστήρι που απευθύνεται σε εφήβους και ενήλικες. Ελάτε να γίνουμε συνταξιδιώτες και να απολαύσουμε μαζί το θαυμαστό, γεμάτο περιπέτειες και φαντασία ταξίδι στον κόσμο του Θεάτρου! Τελικός προορισμός η Παρουσίαση - Παράσταση!!!

Περισσότερα
Ομάδα Άλσους Χορόπραξις
Ομάδα Άλσους Χορόπραξις

Ομάδα Άλσους Χορόπραξις Ακούγοντας την καρδιά της φύσης στο γειτονικό μας πάρκο! Έλα κι εσύ να ανακαλύψεις τα μυστικά του δάσους μέσα από περιβαλλοντικά μονοπάτια, παιχνίδια αισθήσεων & κίνησης, δραστηριότητες παρατήρησης κι ανακάλυψης, ιστορίες, τραγούδια, κατασκευές με φυσικά υλικά, και μπόλικο ελεύθερο παιχνίδι!!! Διάρκεια : 3 ώρες Τοποθεσία : Άλσος Βεΐκου Αγαπώ το δάσος, αγαπώ τη ζωή! Σε συνεργασία με την ομάδα «Αλκυόνη»

Περισσότερα
Αυτοσχεδιασμός - Χορογραφία
Αυτοσχεδιασμός - Χορογραφία

ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΧΟΡΟΥ (LIMON – RELEASE), ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ (IMPROVISATION INTO PERFORMANCE) ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΣΤΗ ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑ (RESEARCH ON CHOREOGRAPHY): Το μάθημα απευθύνεται σε χορευτές και χορεύτριες προεπαγγελματικού και επαγγελματικού επιπέδου που επιθυμούν να εξελιχθούν ως performers ή/και ως χορογράφοι, διευρύνοντας τους πνευματικούς/καλλιτεχνικούς τους ορίζοντες.

Περισσότερα