T.R.X.

Το T.R.X. (Total Resistance Exercise) είναι ένας δημοφιλής τρόπος εκγύμνασης που υπόσχεται πολλά όσον αφορά στη σωματική υγεία και εικόνα του ασκούμενου. Προάγει την ανάπτυξη της ισορροπίας και της ευλυγισίας και βελτιώνει τη σταθερότητα και τη δύναμη του μυϊκού συστήματος, καθώς και την καρδιακή και πνευμονική αντοχή (μέσω της εναλλαγής ταχύτητας των ασκήσεων).

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα με τεράστιο εύρος άσκησης για όλο το σώμα, με κλιμακούμενο βαθμό δυσκολίας, που μπορεί να εφαρμοστεί σε περιορισμένο χώρο και αποτελείται από ελάχιστο εξοπλισμό (2 ιμάντες με λαβές).

Είναι ιδανικό για όλα τα επίπεδα ασκούμενων. Έχει ιδιαίτερη απήχηση καθώς είναι μια ευχάριστη δραστηριότητα που μοιάζει με παιχνίδι. Είναι επίσηςπολύ ασφαλές και δεν επιβαρύνει καθόλου τις αρθρώσεις του σώματος, κάτι που το καθιστά ιδανικό για ανθρώπους με χρόνους τραυματισμούς και μυοσκελετικούς πόνους.

Οφέλη του T.R.X.

  • Βελτιώνει την αντοχή και τη δύναμη
  • Κάθε άσκηση ενεργοποιεί τον κορμό που περιλαμβάνει τους κοιλιακούς, τους εσωτερικούς μύες της λεκάνης, τους γλουτούςμ τους καμπτήρες του ισχύου, τους ραχιαίους και τους μύες της πλάτης και του στήθους. Είναι ο κορμός που δίνει στο σώμα την σταθερότητα, ισορροπία και ευλυγισία.
  • Χρησιμοποιεί το βάρος του σώματός μας για να ρυθμίσουμε την ένταση της άσκησης, απλά περπατώντας κοντά ή μακριά από το σημείο προβολής του T.R.X. στο έδαφος.<br />
<b>Notice</b>:  Undefined variable: team_title in <b>/var/www/vhosts/xoropraxis.gr/httpdocs/app/pages/lessons_detail.php</b> on line <b>28</b><br />