Μοντέρνος Χορός - Funky Jazz

ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ Περιλαμβάνει το hip-hop, το rn'b, το funky, τη jazz, το commercial και άλλα χορευτικά είδη. Υπάρχει συγκεκριμένη δομή στο μάθημα με κύριο σκοπό την εκγύμναση, την εκτόνωση και φυσικά την εκμάθηση καινούριων χορευτικών βημάτων μέσα από μικρούς συνδυασμούς και χορογραφίες.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

Θεωρητικό Μέρος Μαθήματος: Αν δεν έχετε καμία επαφή με τον χορό, καλό θα ήταν να μάθετε πρώτα κάποια πράγματα. Κατ' αρχάς, μοντέρνος χορός αποτελείται από συνδυασμούς κινήσεων. Κάθε συνδυασμός διαιρείται σε χτύπους, καθένας από τους οποίους αντιστοιχεί σε μία κίνηση.

Πρακτικό Μέρος Μαθήματος: Εκεί θα μάθετε βήμα βήμα διάφορες κινήσεις του hip - hop αλλά και συνδυασμούς αυτών των κινήσεων, έτσι ώστε να μπορείτε και εσείς να κάνετε μόνοι σας συνδυασμούς δημιουργώντας καινούριες κινήσεις. Το μάθημα αρχίζει με αργές, ελεγχόμενες ασκήσεις και σταδιακά προχωρά σε πιο γρήγορες κινήσεις που απαιτούν περισσότερη ενέργεια. Τα στάδια του μαθήματος είναι τα ακόλουθα: Ασκήσεις προθέρμανσης: απαιτείται πολύ καλή προθέρμανση όλων των μελών του σώματος ώστε να προχωρήσουμε στο επόμενο στάδιο χωρίς να πιέζουμε τον οργανισμό μας. Με την προθέρμανση προλαμβάνονται τυχόν τραυματισμοί και προετοιμάζεται το σώμα για να εκτελέσει δύσκολες κινήσεις. Εκμάθηση βημάτων – κινήσεων. Αργά και ξεκάθαρα Μικροί συνδυασμοί με τις κινήσεις που μαθαίνουμε στο μάθημα της ημέρας Μεγάλοι συνδυασμοί με κινήσεις που έχουμε μάθει σε προηγούμενα μαθήματα, ώστε να αφομοιωθούν.

ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ ΜΑΘΗΣΙΑΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Το hip-hop είναι ένας πολύ έντονος χορός που «χτίζει» την ισορροπία και τους μύες του σώματος, αλλά και ένα ωραίο σώμα.

 
<br />
<b>Notice</b>:  Undefined variable: team_title in <b>/var/www/vhosts/xoropraxis.gr/httpdocs/app/pages/lessons_detail.php</b> on line <b>28</b><br />