Χορευτική Γυμναστική - ZUMBA

Όπως έχει επικρατήσει, χορευτική γυμναστική ονομάζουμε τον τρόπο με τον οποίο εκγυμνάζουμε το σώμα μας με ασφάλεια και κέφι εστιάζοντας στην αβίαστη ροή της ενέργειας και την αναπνοή. Το μάθημα περιλαμβάνει μια ελαφρά προθέρμανση με μοντέρνο χορό και εν συνεχεία ασκήσεις στο πάτωμα που δανείζονται τεχνικές από το κλασικό χορό (Barre a terre) καθώς και άλλες (Pilates, Stretching, Υoga). Έτσι καταφέρνουμε μια ολοκληρωμένη και ισορροπημένη εκγύμναση δυναμώνοντας όλο το σώμα, ενώ ταυτόχρονα κερδίζουμε σε ψυχική ευεξία, που μόνο ο χορός μπορεί να μας δώσει. Απευθύνεται σε όλους: αρχάριους και προχωρημένους, σε όσους θέλουν να διατηρήσουν τη φόρμα τους αλλά και σε όσους θέλουν να αποκτήσουν ένα σώμα το οποίο να μπορούν να ελέγχουν απόλυτα σε κάθε κίνηση! Αποτελεί εισαγωγή σε όσους θέλουν να μυηθούν στο χορό αλλά και παράλληλη- συμπληρωματική άσκηση για όσους είναι ήδη μυημένοι.

Η Ζumba είναι το μοναδικό πρόγραμμα χορού-γυμναστικής που συνδυάζει λάτιν μοτίβα από την samba, salsa, cha cha, mambo, merengue με δυναμικές κινήσεις από το σύγχρονο hip-hop με τους ανατολικούς ρυθμούς του belly dance και του newly entered bollywood dance!

Τα οφέλη της Zumba:

  • Άσκηση γυμναστικής για όλο το σώμα. Χρησιμοποιεί ολόκληρο το σώμα και όλους τους μύες για να προσφέρει μια ολοκληρωμένη προπόνηση.
  • Τονώνει συνολικά τους μύες. Ενισχύει και τονώνει τους μίες χωρίς καμία ιδιαίτερη προσπάθεια.
  • Μειώνει την αρτηριακή πίεση. Σε συνδυασμό με την κατάλληλη διατροφή, θα βοηθήσει στη μείωση της αρτηριακής πίεσης.
  • Βοηθάει στην καύση των θερμίδων. Κατά μέσο όρο, ένα πρόγραμμα γυμναστικής Zumba μπορεί να κάψει περίπου 400 θερμίδες.
  • Ανακουφίζει από το άγχος. Ο Χορός γενικότερα βοηθάει στην απελευθέρωση του στρες και βελτιώνει τη διάθεση.
  • Είναι εξαιρετική αερόβια άσκηση.
  • Σας κρατάει σε φόρμα. Ο συνδυασμός φυσικής κατάστασης και χορευτικών κινήσεων, θα σας κρατήσουν σίγουρα σε καλή κατάσταση.<br />
<b>Notice</b>:  Undefined variable: team_title in <b>/var/www/vhosts/xoropraxis.gr/httpdocs/app/pages/lessons_detail.php</b> on line <b>28</b><br />